Győr és környéke

2019.08.01. 16:07

Civilek a zöld Győrért

Három fővel bemutatkozott a nyilvánosságnak a Civilek Győrért Egyesület, amely azt reméli, hogy az őszi önkormányzati választásokon mind a 16 győri választókerületben állíthat majd jelölteket.

kisalfold.hu

Azzal pedig minden vágyuk teljesülne, ha közülük valaki bejutna a testületbe. A Belga Sörözőben tartott csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy polgármesterjelöltjük Kovács László, ő az EP-választások után hagyta ott a Jobbikot.


Szóltak terveikről is: nagy hangsúlyt kap programjukban a tömegközlekedés gondjainak megoldása, a parkolók hiányának felszámolása, a zöldfelületek növelése. Szeretnék, ha a város saját kézbe venné a tömegközlekedést, kötelezővé tenné a szelektív hulladékgyűjtést.


Pongrácz Alex arról beszélt, hogy zöld Győrt szeretnének, míg Martini Gábor a barnamezős beruházások fontosságát említette, hogy a város területe ne növekedjen, inkább a használaton kívüli ipari telepek helyei épüljenek be. Kiemelték, hogy nem csak az önkormányzati választásokra álltak össze az egyesület tagjai, hosszú ideig szeretnék szolgálni a várost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!