Győr és környéke

2019.06.29. 10:00

Buszozik? Jó, ha tudja: terelőúton járnak a győri buszok a Győrkőcfesztivál alatt

Jövő hétvégén rendezik meg a fesztivált.

kisalfold.hu

Július 04-én (csütörtökön) 23.00 óra és 2019. július 8-án (hétfőn) 04.00 óra között a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő "12. Győrkőcfesztivál" miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza és a Rába kettős híd. A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 8, 8B, 11, 14, 14B, és 29-es jelzésű járatok mindkét irányban terelőútvonalon, a Petőfi hídon át kőzlekednek. 


Az 1-es és lA járatok Újváros irányába a Zechmeister utca — Petőfi híd — Petőfi tér (keleti oldal) — Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek, nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen. Marcalváros és Gyirmót irányába az 1 és 1A járatok a Kossuth Lajos utca — Petőfi tér (nyugati oldal) — Petőfi híd — Munkácsy Mihály utca — Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába part" megállóhelyeket, de megállnak a Felől] téren, a református templom mellett létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen. 


A 8-as és 8B-s járatok Pinnyéd irányába a Zechmeister utca — Petőfi híd — Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér", megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen. Liköcs irányába a 8-as és 8B járatok az Erkel Ferenc utca — Dr. Róth Emil utca — Petőfi híd —Munkácsy Mihály utca — Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen. 


A 11 és 29-es járatok Révfalu irányába a Zechmeister utca — Petőfi híd — Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen. Adyváros és Marcalváros irányába a 11 és 29-es járatok az Erkel Ferenc utca — Róth Emil utca — Petőfi híd — Munkácsy Mihály utca — Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen. 


A 14 és 14B járatok Sziget és Újváros irányába a Zechmeister utca — Petőfi híd — Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister u., Bécsi kapu tér" megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen. Marcalváros irányába a 14 és 14B járatok az Erkel Ferenc utca — Róth Emil utca — Petőfi híd —Munkácsy Mihály utca — Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!