Győr és környéke

2019.05.30. 18:01

Börcsön és Kónyban érdemes lesz vizet tartalékolni, tisztítják a vízhálózatot

Ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízhiány is előfordulhat június 3-tól 7-ig.

2019. június 3-tól 7-ig Börcsön és Kónyban érdemes lesz ivóvizet tartalékolni. Vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízhiány is előfordulhat. A mosást célszerű lesz a délutáni, esti órákra ütemezni. Az ivóvíz a karbantartás ideje alatt is fogyasztható. Börcsre, ivóvizes tartálykocsit is irányítunk a vízvezeték mosatás idejére.

Az alkalmazott sűrített levegős öblítés mellékhatása, hogy apró légbuborékok fehérre színezhetik a csapvizet. Ez kiengedve néhány perc alatt eltávozik, és a víz újból átlátszó lesz. Az új módszer sokkal hatékonyabb és gyorsabb a hagyományos vízöblítésnél, a víz felhasználása pedig jóval kevesebb. A vízvezeték mosatásról falragaszokon értesítik az érintett lakosságot. További információ a 96/311 753-as éjjel nappali ügyeleti számon kérhető.

 

A szolgáltató szeretné megköszönni a türelmet Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Dunaszentpál, Mecsér, Vámosszabadi, Kisbajcs és Abda települések lakosságának, valamint a Győr- Nagybácsa, Kisbácsa, Szitásdomb, Víziváros körzetében élőknek. Idén itt az új, hatékony tisztítási módszerrel sikerült a vezetékeket megtisztítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!