Győr és környéke

2016.11.20. 18:54

Bemutattuk a Magyar Radírt - videó

A Kisalföld szerkesztőség és a Tarandus Kiadó novellagyűjteménye hiánypótló antológia, korképalbum. 55 elbeszélés szerepel benne, melyek a Magyar Radír 2016 országos szépirodalmi pályázatra érkeztek.

A Kisalföld szerkesztőség és a Tarandus Kiadó kötete hiánypótló antológia, korképalbum. A benne szereplő 55 elbeszélés a Magyar Radír 2016 országos szépirodalmi pályázatra érkezett több mint 300 mű közül került ki.


Az írások a mai magyar valóságnak tartanak tükröt: többek között a migráció, a külföldi munkavállalás és az egészségügy témáját állították a pályázók középpontba.

 

Fotók



A szakértő zsűri által beválogatott novellák közül a tíz legjobbnak értékelt szerzőjét díjaztuk. Arra is a bemutatón derült fény, hogy kinek a pályaművet nyerte el az elismerést.


Az első Szappanos Gábor A harangkötél című műve lett, a második Bereményi Benő András Maszkrics című elbeszélése, a harmadik pedig Nagy Zsuka "A tanítónő" írása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!