Győr és környéke

2014.11.03. 12:09

Bárány vs. Morvay - A héten kézbesítik az értesítőt a megismételt választásról

Győrben a 24. szavazókörben kell megismételni az egyéni választókerületi képviselő-választás szavazását vasárnap.

kisalfold.hu


A november 9-i, megismételt választás eredményéről online tudósításunk, ebben a cikkben olvashatják majd a frissülő információkat.

Az előzményeket itt találják >>
A héten kézbesítik az érintett 42 ezer választópolgárnak a november 9-ére kitűzött, megismételt önkormányzati választásról szóló értesítőt.

A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint meg kell ismételni a Baranya megyei Pécsen a 8. szavazókörben az egyéni képviselő-választást, Sumonyban az egyéni listás választást, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Ózdon a polgármester-választást, ez a voksolás 37 szavazókört érint. Meg kell ismételni a főváros XVIII. kerületében, a 63. szavazókörben az egyéni képviselő-választást, a Csongrád megyei Bakson a polgármester-, az egyéni listás és a megyei önkormányzati választást.

Győrben a 24. szavazókörben kell megismételni az egyéni választókerületi képviselő-választás szavazását, Heves megyében Recsken a 3. szavazókörben a polgármester- és egyéni listás, Jász-Nagykun-Szolnok megyében Jászkiséren a polgármester- és egyéni listás, a Nógrád megyei Cserhátszentivánban a polgármester-választást, a Somogy megyei Látrány 1. szavazókörében az egyéni listás választást, a Tolna megyei Szekszárdon a 27., 28., 29. és 30. szavazókörben a polgármester- és egyéni választókerületi választás szavazását.

A megismételt szavazásokon ugyanazok a jelöltek indulhatnak, akik az október 12-ei voksoláson, nem lehet új jelölteket állítani. A névjegyzékben is azok szerepelnek, akik az október 12-ei szavazás névjegyzékében, kiegészülve azokkal, akik november 9-ig válnak majd nagykorúvá. A megismételt szavazások összesen 42.125 választópolgárt érintenek.

Az NVI értesítőt küld a megismételt szavazás helyéről is idejéről a névjegyzékben szereplő választópolgároknak, az értesítők kézbesítésével a Magyar Postát bízták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!