Győr és környéke

2016.05.10. 18:50

Az LGT-vel indul Győrben a nyár - fotók, videó

A Best of LGT zenekar adja meg az alaphangot a győri nyárnak, a Somló Tamással, Karácsony Jánossal és Solti Jánossal felálló csapat tartja a nyárnyitó koncertet június 18-án a Dunakapu téren. A legendás LGT-ből Presser Gábor hiányzik.

kisalfold.hu

Nem kell tovább találgatni, hogy idén ki adja a győriek számára ingyenesen látogatható koncertet: a Best of LGT zenekar. „Az LGT nélkül is van élet, de minek" – így fogalmazott Karácsony János, aki részt vett a keddi sajtótájékoztatón.

Győri nyár - 2016. előzetes. Fotó: H. Baranyai Edina


Mint mondta, LGT számokat játszanak majd „alanyi jogon", a koncert kétórás lesz és az ismert slágerekkel jönnek Győrbe. „Nem kísérletezünk, ez nem is premier, hiszen felléptünk már máshol is ebben a felállásban. Egyszerűen szeretek LGT számokat játszani." 

Győri nyár - 2016. előzetes (II). Fotók. videó: Cseh Róbert



A Best of LGT az Abrakazabra zenekarral játszik, s fellép velük Heincz Gábor Biga is. Az LGT-koncert este kilenckor kezdődik. Előtte, fél kilenckor az Eurovíziós dalfesztiválon most debütáló Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) mutatja be számait.


A tájékoztató további részletei a Kisalföld szerdai számában olvasható. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!