Győr és környéke

2018.11.18. 08:54

Az év győri albérlete: elegancia és elképesztően hangulatos erkély a Baross úton - fotók

Ahogy az teljesen ésszerűen várható, a kiemelkedően jó adottságú ingatlannak megkérik az árát. Mutatjuk, mi kerül 250 ezer forint/hó bérleti díjba a megye talán legvonzóbb fürdőszobájával és reggeliző teraszával megáldott lakásban.

kisalfold.hu

Felújítás után


"Győr-belvárosának szívében, a Baross Gábor utcában, minimum 1 évre kiadó egy II.emeleti, 100 nm + 10 nm erkélyes, nappali + 3 hálószobás, teljeskörűen felújított exkluzív polgári lakás. Tagolása: belépő, wc, amerikai konyhás nappali étkezővel, tágas fürdőszoba wc-vel, 3 hálószoba, erkély. A lakás teljeskörű felújításon esett át, a benne található új bútorokkal együtt kiadó, igény esetén mindegyik szobába kérhető még egyéb berendezés.

 

Fotók: Ingatlanbazár


Padlófűtés


A konyha főzőlappal, sütővel,mosogatógéppel, páraelszívóval,mikróval, hűtőszekrénnyel felszerelt. A fürdőszobában szabadon álló fürdőkád, zuhanyzó, egy tolóajtóval leválasztva wc, bidé, mosógép található. A lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról kombi gázkazán gondoskodik, a hőleadó a szobákban és a nappaliban radiátor, a fürdőszobában padlófűtés. A falak frissen festettek, a burkolatok teljesen újak: a fürdőben hidegburkolat, a többi helyiségbe igényes, magas minőségű laminált padló került.

 

Nem semmi a kilátás!


Letisztult bútorok


A ház szigetelt, a nyílászárók redőnnyel ellátott műanyag ablakok, melyeknek köszönhetően a lakás fenntartása kedvező. A belmagasság 3 m feletti, mely egyedi eleganciát kölcsönöz a modern, letisztult bútorokkal berendezett lakásnak. A nappaliból egy 10 nm-es erkély nyílik Győr sétálóutcájára. Dohányzás és kisállat nem megengedett. Bérleti díj: 250.000,-Ft/hó + rezsi ( + 15% SZJA). 2 havi kaució szükséges. Parkolás egy szomszédos utcában levő zárt garázsban lehetséges, bérleti díja: 20.000,-Ft/hó."

További képek a kiadó belvárosi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!