Győr és környéke

2014.11.16. 14:01

Az Angyalok városába mennének: győri értelmi sérült sportolók utazásért zenél a DJ válogatott

A Los Angelesbe vezető út azonban rögös: jótékonysági győri bulival és focitornával sikerülhet az álom. Plusz elárverezik Kalmár Zsolt ETO-mezét is. Licitáljon Ön is!

Szeghalmi Balázs

Mint arról portálunk beszámolt, ezüstöt nyertek a győri értelmi sérült gyerekek Grúziában női fociban.

Aranykovácsok voltak Belgiumban

Idén ősszel pedig a magyar speciális olimpikonok remekül szerepeltek az Antwerpenben rendezett Speciális Nyári Európa Játékokon, ahonnan 20 arany-, 20 ezüst- és 26 bronzéremmel tértek haza.

A női labdarúgók aranykovácsnak bizonyultak Belgiumban is: ebben a csapatban öt győri játékos (Stummer Barbara, Papp Barbara, Taufer Barbara, Szabó Emerencia, Zsédely Zsuzsanna) is pályára lépett, míg edzőjük, Szünstein Mónika szintén a kisalföldi megyeszékhelyen tanít.


Az értelmi sérültek női labdarúgó válogatottjának gerincét győri sportolók adják. A kép jobb oldalán edzőjük, Szünstein Mónika

Az értelmi sérültek női labdarúgó válogatottjának gerincét győri sportolók adják. A kép jobb oldalán edzőjük, Szünstein Mónika


Irány Los Angeles!

"Reményeink szerint jövő nyáron részt tudunk venni Los Angeles-i Speciális Nyári Olimpián is. Az Angyalok városába azonban hosszú út vezet: a felkészülést, a felszerelés és utazás egy részét is nekünk kell biztosítani.

Éppen ezért jövő héten szerdán (november 19.) jótékonysági focitornát szervezünk, majd este DJ Dominique és zenész barátai tartanak szintén jótékonysági bulit a Bridgeben. Várjuk a tornára a csapatokat, s természetesen este a bulizni vágyókat" - mondta a kisalfold.hu-nak Szünstein Mónika. A két rendezvény Facebook-oldalát ide kattintva tekinthetik meg.

Jön a DJ válogatott Győrbe

"Ha módomban áll, szívesen segítek! Ahogy tettem eddig is. Örömmel megyünk Győrbe a DJ válogatottal, óriási bulit ígérhetek mindenkinek!" - mondta DJ Dominique alias Várkonyi Attila. A népszerű DJ-ről köztudott, hogy korábban is rendszeresen támogatta a fogyatékosokat, rendszeresen sportol velük, s a győrihez hasonló fellépéseket ingyen vállalja.

Kalmár Zsolt meze kalapács alatt

A tehetséges győri értelmi sérült sportolókért elárverezik Kalmár Zsolt tavalyi ETO-mezét is, melyet aláírt a jelenlegi keret összes labdarúgója.

Aki licitálni szeretne, a következő e-mail címen teheti meg a tétjét. Akinek pedig módjában áll támogatni bármilyen kis összeggel a győri sportolókat a következő bankszámlaszámra utalhatja el a pénzt: OTP Bank 11737007-20744692.   



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!