Győr és környéke

2019.02.10. 08:26

Autó és kisteher ütközött az M1-esen Győrnél - Ketten meghaltak - fotók

Egy 21 éves férfi és egy 34 éves nő életét vesztette.

kisalfold.hu

10.45 - Az M1-es autópálya 110-es kilométerszelvényében halálos közúti közlekedési baleset történt, egy 21 éves férfi és egy 34 éves nő életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés 10 óra 15 perckor befejeződött, az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Halálos baleset az M1-es autópályán febr. 10.

 

Autó és kisteher ütközött az M1-esen Győrnél - Ketten meghaltak - fotók a balesetről


9.10 - Az autópályán nagy a torlódás

Autó és kisteher ütközött az M1-esen Győrnél - Ketten meghaltak

Korábban

Két ember meghalt, egy pedig megsérült egy balesetben az M1-es autópálya 110-es kilométerénél (Győrszentiván térsége), a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap kora reggel - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.


Schreindler Ágnes elmondta, hogy a Győr közelében történt balesetben egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze. A személyautóban utazók közül halt meg két ember a helyszínen.


A megyei rendőr-főkapitányság a police.hu-n azt közölte, hogy a forgalom a leállósávban halad a helyszínelés és a műszaki mentés idején.


Az útinform tájékoztatása szerint a leállósávon araszolnak a járművek, torlódásra kell készülni. A szakaszon nagy a köd, ezért fokozott figyelemmel vezessenek! A helyszínelés során időszakosan néhány percre megállíthatják a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!