Győr és környéke

2015.06.01. 17:28

Átadtuk a Taps-díjakat Törőcsik Mari segítségével - sok-sok fotó és videó!

Szerdán volt a negyedik TAPS-díj átadó gálánk, ahol kiderült, hogy Olvasóink szavazatai alapján, kik lettek az évad legsikeresebbjei Győrben.

kisalfold.hu

TAPS-gála – Törőcsik Mari is köszöntötte az idei nyerteseket a díjkiosztón

A város négy meghatározó kulturális intézményének legjobbjait köszöntöttük tegnap a Győri Nemzeti Színházban a TAPS-díj-gálán. A Kisalföld olvasóinak szavazatai alapján dőlt el, hogy az idei évad végén kik kapják a rangos elismeréseket.



A Győri Filharmonikus Zenekarnál a fuvolás Deák-Kucsera Boglárka és a klarinétos Anderkó Dániel, a Vaskakas Bábszínház tagjai közül Gergely Rozália, a Győri Nemzeti Színház művészei közül Mózes Anita és Fejszés Attila, a Győri Balett táncosainál Matuza Adrienn kapta az elismerést. A Vaskakas Bábszínház darabjai közül az év előadása a János vitéz, amit Somogyi Tamás állított színpadra, a Győri Nemzeti Színházban pedig a Forgács Péter rendezte Jézus Krisztus szupersztár lett. A díj jelöltjei a rendezvényen Törőcsik Mari „szavára vártak", meghívott vendégként ugyanis ő (és segítője, Kiss János Kossuth-díjas balettművész) bontotta ki a borítékokat, s olvasta fel a győztesek nevét. Humorával a színésznő mindenkit megnevettetett, a közönség állva tapsolta, ő pedig megkönnyezte unokája, a gálaműsort vezető Járai Máté előadását  a díjkiosztó végén.

Átadtuk a Taps-díjakat! Fotók: Bertleff András


Előzetes - TAPS-olhatnak a legjobbaknak

A díjakat Törőcsik Mari, a nemzet színésze adja át.

A szavazók között sorsoltunk így olvasóink közül Mecséri András, Haszonits Judit, Keszthelyi László, Döbrösiné Horváth Anikó, Hámor Diána, Réti János, Bazsó Lászlóné, Venesz Jánosné, Kocsis Judit, Mintler Istvánné, Benis Györgyné, Major Gyuláné, Keszthelyi Lászlóné, Gulyás Csilla, Fazekas Györgyné, Molnár Anita, Nagy György, Pintér Ildikó lehetnek azok, akik másodmagukkal elsőként megtudhatják a nyertesek nevét.

A gála szerda délután öt órakor kezdődik a Kisfaludy Teremben, a jegyeket egy órával az előadás előtt lehet átvenni a művészbejáratnál lévő ruhatárnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!