Győr és környéke

2019.02.19. 10:56

Árokba borult egy kamion, az M1-esen Győrnél - feloldották a forgalomkorlátozást - fotók

Baleset történt az M1-es autópálya 124-es kilométerénél Hegyeshalom felé: két kamion ütközött, az egyik az árokba borult, rakománya az útra szóródott. Jelentős a torlódás.

kisalfold.hu

17.00 - Véget ért a műszaki mentés és az úttest takarítása, a rendőrök 16 óra 50 perckor feloldották a forgalomkorlátozást, az autópálya érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.


15.00 - Még mindig jelentős a torlódás, több km-es a kocsisor. A 82-es főút-autópálya felhajtójától szinte a 83-as lehajtóig állnak a járművek, több száz kamion torlódott össze - jelentette tudósítónk. Aki teheti, kerüljön, és csak az M85-ösnél hajtson a sztrádára Hegyeshalom irányába.

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító

 

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító


13.40 - A 124-es km-nél a műszaki mentés miatt csak egy sáv járható. A torlódás továbbra is jelentős, ezért érdemes Győrön át kerülni.


10.54 -  A kamionok rakománya mindkét forgalmi sávban szétszóródott. Az érintett helyszínen - 124-es kilométer, Hegyeshalom felé - rendőri irányítás mellett a belső sávban megindult a forgalom. A torlódás még jelentős, ajánlott Győrön keresztül kerülni.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

10.25 - Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt kedd délelőtt az M1-es autópálya 124-es kilométerszelvényénél Győr térségében, Hegyeshalom irányában. Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két kamion ütközött össze. Az egyik kamion az árokba borult.

A balesetben - az elsődleges információk szerint - egy ember sérült meg. A szemle és a műszaki mentés idején az érintett helyszínen teljes útlezárás van érvényben, aminek következtében két kilométeres torlódás alakult ki. A forgalmi sávok mielőbbi felszabadítása jelenleg folyamatban van - tájékoztatott a rendőrség.


10.01 - Összeütközött két kamion az M1-es autópályán Hegyeshalom felé Győr térségében kedd délelőtt, az egyik kamion rakománya az útra szóródott, ezért lezárták a sztrádát - tájékoztatott Ruskáné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Mint megtudtuk, mosószóda került az útra. A másik kamion árokba borult. A balesetben egy ember megsérült.  

Árokba borult egy kamion az M1-esen, törmelékek az úton. Fotók: Gömbi autómentés


A 123-as km-nél megállították a forgalmat, az odaérkezőknek várakozni kell. Aki tehet, legkésőbb a 119-es km-nél, a 82-es úti csomópontnál térjen le az autópályáról és Győrön át kerüljön - javasolja az Útinform.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!