Győr és környéke

2019.01.12. 14:12

Aki keres, talál: 10 millió alatti, élhető, felújított lakásokat kerestünk a megyében... - fotók

És sikerrel jártunk. Bár természetesen a mai ingatlanárak mellett nem számíthattunk hatalmas rezidenciákra, elégedettek vagyunk a megyei terméssel.

kisalfold.hu

Kiválasztottuk tehát azt a három otthont, amibe akár azonnal is be lehet költözni és amire elvileg nem kell már rákölteni. Persze a kisebb lakások esetében a kreativitás és a hozzáértő lakberendezés mindig rengeteget számít, úgyhogy lehet még mit csiszolni az olcsóbb szépségeken. De alapvetően elégedettek voltunk a felhozatallal. És ön?

 

 

Mosonmagyaróvár, Moson Városrész, 38 m2, 7 790 000 Ft

 

A mosonmagyaróvári társasházi lakás jellemzői:

  • felújított lakás, így nem kell bíbelődnie a konyha vagy a fürdőszoba csempézésével, minden helyiségben új burkolat van
  • földszinti, így nem kell lépcsőznie
  • elektromos fűtés, így nem kell cserépkályhába fát venni, de akkor is jó, ha tart a gáztól, nagyméretű szoba, különálló főzőfülke, zuhanyzós fürdőszoba, vastag kb. 50cm-es falak, így nem szükséges a szigetelés
  • biztonsági záras, dizájnos ajtó
  • azonnal költözhető, bútorozás megoldható, kiadásra is alkalmas
  • saját használatú kertrésszel
  •  

    Mosonmagyaróvár, 37 m2, 9 500 000 Ft

     

    Mosonmagyaróvár bevásárlóközpontja közelében, mégis egy csendes, forgalommentes kis utcában, kiváló helyen, eladó , egy 37 nm-es, 1 szobás, kertkapcsolatos, kis sorházi lakás. Az ingatlan fűtése jelenleg cserépkályhával megoldott, de lehetőség van a gáz bevezetésére is.A nyílászárók műanyagok, a burkolatok laminált parketta. A lakáshoz tartozik 2 db fatároló helyiség az udvari részen, valamint egy különálló garázs is. A sorházi lakás, egy 5 lakásos lakóingatlan utcához legközelebb eső egysége. A lakás egy viszonylag frekventált helyen fekszik ,ahonnan karnyújtásnyira található a a bevásárlóközpont éppúgy, mint a legfontosabb infrastruktúrák, óvoda , iskola, üzletek, bankok, kórház is.

     

    Sopron-Fertődi kistérség, Sopron, 29 m2, 10 900 000 Ft

     

    A Várkerületen eladó félszuterén lakás. Nyáron hűvös, télen viszont kellemes meleg, a vastag falaknak köszönhetően. Az otthon melegét infrafűtés biztosítja. Belül teljesen felújított, kívül még felújításra szorul, ami már a társasház tervében van. A parkolás az udvaron megoldott. A lakás jelenleg üzlethelyiségként van nyilvántartva.

     

    További eladó, olcsó és helyes lakások az ingatlanbazar.hu oldalán!

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!