Győr és környéke

2019.04.27. 12:28

Adyvárosba házhoz jön a hulladékudvar - Mutatjuk, hová viheti a lim-lomot szombaton

A veszélyes hulladékon kívül mindent le lehet adni.

Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője videoposztjában számolt be a mai hulladékgyűjtésről és fejezte ki köszönetét a környezetük tisztaságát védő, felelősen gondolkodó győri lakóknak.

 



Korábban írtuk:


Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy újra megnyitják kapuikat az ideiglenesen kihelyezett hulladékudvarok Győrben.


Három időpont már megvan


Nagy Csaba, a Győr-Szol kommunikációs menedzsere kérdésünkre elmondta: egyelőre három városrésznek van biztos időpontja az idei évre. Április 27-én az adyvárosiak, május 11-én a Marcalváros II-n élők, június 29-én a ménfőcsanakiak készülhetnek a régi holmikkal.

 

Fotó: gyhg.hu

Fotó: gyhg.hu


Ma a Graboplast-sátor mögötti parkolóban lesz a hulladékgyűjtés. Radnóti Ákos és Gancz Tamás önkormányzati képviselők kérésére szombat reggel 8 és délután 4 óra között várják a feleslegessé vált lomokat, a veszélyes hulladékon kívül mindent le lehet adni.

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet –, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!