Győr és környéke

2018.12.14. 20:29

Adománygyűjtést rendezett az Audi - 2 tonna élelmiszer gyűlt össze

A négykarikás vállalat munkatársai idén is bizonyították, hogy ,,Adni jó".

Munkatársunktól

Az ünnepek közeledtével ismét karácsonyi adománygyűjtést rendezett a vállalat, melynek során összesen több mint két tonna élelmiszer gyűlt össze 2 millió forintot meghaladó értékben.

 

Az Audi Hungaria Győr Város Önkormányzatának Családsegítő Szolgálata és a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat mellett a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthonát is támogatta adománygyűjtő akciójának keretein belül.

Rákosi-Tóth Rita, a győri Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője és Axel Schifferer, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős igazgatósági tagja az adományok átadásakor.


A munkatársaknak emellett lehetőségük volt ajándékcsomagokat adományozni, melyekből 350 darab gyűlt össze játékokkal, ruhaneművel, könyvekkel. Így a győri audisok több száz rászoruló karácsonyát teszik szebbé.

 

Rákosi-Tóth Rita, a Győr Város Önkormányzatának Családsegítő Szolgálatának vezetője és Axel Schifferer, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős igazgatósági tagja az adományok átadásakor.

Az Audi Hungaria a győri Család- és Gyermekjóléti Központ és a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat mellett a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthonát is támogatta adománygyűjtő akciójának keretein belül.


Sütő Csaba, a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat igazgatója és Axel Schifferer, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős igazgatósági tagja az adományátadáson

 

Dobos Vivien, az Audi Hungaria munkatársa, Önkéntes Napi projektgazda, Axel Schifferer, az Audi Hungaria pénzügyekét felelős igazgatósági tagja és Sütő Csaba, a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat vezetője az akadálymentesített rámpánál.

Dobos Vivien, az Audi Hungaria munkatársa, Önkéntes Napi projektgazda, Axel Schifferer, az Audi Hungaria pénzügyekét felelős igazgatósági tagja és Sütő Csaba, a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat vezetője az akadálymentesített rámpánál.


Az adományok egy részét az Audi munkatársai nevében Axel Schifferer, az AUDI HUNGARIA Zrt. pénzügyekért felelős igazgatósági tagja nyújtotta át két helyszínen: a győri Család- és Gyermekjóléti Központ és a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálatnál Likócson, ahol idén ősszel akadálymentes rámpát építettek az audisok az Önkéntes Nap keretén belül. „Ötödik éve rendezzük meg vállalatunknál a karácsonyi adománygyűjtést, és nagyon büszke vagyok azokra a munkatársainkra, akik gondolnak a rászorulókra és adakoznak. Ezzel számos család ünnepét tudjuk közösen jobbá tenni", mondta Axel Schifferer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!