Győr és környéke

2019.08.28. 20:25

A tetőn át jutott be a családi házba a betörő Écsen, a határnál bukott le

A 45 éves szlovák férfi autójában különböző műszaki cikkeket találtak a rendőrök, és az is kiderült, hogy drogozott.

 A Győri Rendőrkapitányság járőrei Vámosszabadin, a határátlépési pont előtt ellenőrizték egy szlovák gépjármű vezetőjét kedden késő este. 

Fotó: police.hu

Az intézkedés során az egyenruhások a jármű utasterében sütő- és főzőlapot, páraelszívó készüléket, továbbá világítótesteket találtak, amelyek eredetét a sofőr nem tudta hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök a 45 éves szlovák férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók megállapították, hogy az autóban lévő műszaki cikkeket 2019. augusztus 27-én, egy Écsen épülő családi házból lopták el, ahová az elkövető a tetőt kibontva jutott be. H. N.-nel szemben őrizetbe vétele előtt drogtesztet is alkalmaztak ami pozitív értéket mutatott, így a rendőrök lopás bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki - olvasható a rendőrség honlapján szerdán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!