Győr és környéke

2017.05.21. 22:28

A legjobb egyetemi kézilabda csapatok versenyeznek Győrött

A Széchenyi István Egyetem Testnevelési és Sportközpontja (TSK) és Sportegyesülete rendezi a Magyar Egyetemi Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) kézilabda döntőjét.

A Széchenyi István Egyetem Testnevelési és Sportközpontja (TSK) és Sportegyesülete (SZESE) 2017. május 22-23-án, hétfőn és kedden a győri Városi-Egyetemi Csarnokban és az Edzőcsarnokban rendezi a Magyar Egyetemi Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) kézilabda döntőjét.


A női mezőnyben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, az egri Eszterházy Károly Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Széchenyi István Egyetem és a Testnevelési Egyetem csapatai mérkőznek,

a férfiaknál a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Széchenyi István Egyetem és a Testnevelési Egyetem szerepel.


A döntő ünnepélyes eredményhirdetése május 23-án, kedden 15 órakor a Városi-Egyetemi Csarnokban lesz.


A verseny első napján, május 22-én, hétfőn 19 órakor a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség és az Egyetem vezetői külön ünnepségen köszöntik a Dunai Regattán a közelmúltban első helyezett, tavalyi bajnoki címét megvédő evezősnyolcas széchenyis csapatot, a siker tevékeny közreműködőit.


A nagy tradíciójú európai csapatokat ismét megelőző széchenyis evezősnyolcas tagja volt Lovass Márk (már végzett gépészmérnök, aki egykor a győri Jedlik Középiskola diákja volt), Porubszky Norbert (végzett közlekedésmérnök, Jedlik Középiskola), Bakaity Attila (gépészmérnök szak, Prohászka Katolikus Gimnázium, Győr), Lacsik Péter (gépészmérnök, Jedlik Középiskola), Szigeti Roland (műszaki menedzser, Bercsényi Középiskola, Győr), Bedők Gergely (kereskedelem és marketing, Prohászka Katolikus Gimnázium), Szabó Bence (műszaki menedzser, Czuczor Gergely Bencés Gimnázium, Győr), Privánczki Ákos (közlekedésmérnök, Dugonics András Piarista Ginázium, Szeged).

Fias Adrienn külsősként volt a csapat kormányosa.


A címvédés szakmai vezetője Papp Oszkár, a Győr Vízügy-Spartacus Evezős Klub igazgatója és Remsei Mónika, egykori könnyűsúlyú kétpárevezős győri olimpikon, szakedző volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!