Győr és környéke

2018.06.02. 09:15

A gyerekei boldogulásért mindent megtesz a győrasszonyfai édesanya - a kicsik pár hete látták először a Balatont

A győrasszonyfai Hédl Anett két kisgyereket nevel társ nélkül. Az édesanya nappal közmunkásként dolgozik a helyi önkormányzatnál. Célja, hogy a 9 éves Rebeka és a 7 éves Máté minél jobb körülmények között nőjön fel.

Szeghalmi Balázs

Rendben tartott házhoz érkezünk a Pannonhalmához közeli településen. A kora nyári délutánon nemrég érkezett haza a Hédl-család, az édesanya munkából, a gyerekek iskolából.


Fontos minden fillér


"Június 30-ig van közmunkásként szerződésem, remélem, hosszabbítanak" - kezdte Hédl Anett. A győrasszonyfai családban minden fillérnek helye van. "Májusban a gyerekek életük során először látták a Balatont, nagyon örültem, hogy elmehettünk a zánkai Erzsébet-táborba" - mondja az édesanya. A két gyerkőc jó tanuló az iskolában. Rebeka beszélgetni szeretne velünk, Máté társasjátékozni. Mindketten aranyosak, jól nevelt, értelmes kisiskolások.

 

Rebeka és Máté édesanyjukkal sokat játszik, igyekeznek hasznos tölteni a szabadidejüket.

Rebeka és Máté édesanyjukkal sokat játszik, igyekeznek hasznosan tölteni a szabadidejüket.


Segítség Olvasóinktól


"Azért fordultunk a Kisalföld Jóakarat Alapítványához, mert a házunk több szobája penészesedik, ezért gipszkartonokat rakatnánk fel, új gyerekruhákra is szükségünk van. Úgy érzem, ebben semmi szégyellnivaló nincs. Sok mindent megoldunk a mindennapi nehézségek során, sajnos, ezekre nincs keretünk". Most lesz, a győrasszonyfai család terveit - Olvasóink felajánlásai révén - a Jóakarat Alapítványa 150 ezer forinttal támogatta.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!