Győr és környéke

2014.06.02. 18:09

A Fonogram-díj jó visszajelzés Boginak

A győri énekesnő videoklipet forgat új dalához és lemeze is készül, várhatóan decemberre.

Szükösdi Judit


Mint arról beszámoltunk, átadták az idei Fonogram-díjakat a budapesti Akvárium Klubban rendezett gálaesten vasárnap. Az év felfedezettjének járó elismerést a győri [namelink name="Dallos-Nyers Boglárka"] vehette át.

– Már az is nagy megtiszteltetés, hogy a jelöltek között szerepeltem, meglepődtem, amikor végül kimondták a nevem. A díjátadón felidéztem, hogy mennyi élmény ért az elmúlt négy-öt hónapban, és mennyi minden áll még előttem... Nagyon boldog vagyok, a díj pozitív visszajelzés, hogy jó irányba tartok – mondta Bogi a kisalfold.hu-nak hétfőn.

Bogi a Fonogram-díjjal, ami egy művészi kivitelű aranyozott mikrofon.

Bogi a Fonogram-díjjal, ami egy művészi kivitelű aranyozott mikrofon.
Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjében is sikeresen szereplő győri énekesnő mégegy elismerést bezsebelt a hétvégén: a Bravo Ottó 22. díjátadóján különdíjat kapott.

Bogi egyébként nem unatkozik a következő hetekben sem: videoklipet forgat új dalához - aminek címe egyelőre még titok, de hangulatában hasonló lesz a We All című, nagy sikerű számához - és lemeze is készül.

Emellett természetesen a tanév zárása foglalkoztatja. - Mindig jó volt a bizonyítványom, és ahhoz képest, hogy idén mennyi elfoglaltságom volt az iskola mellett, most is meglepően jó lesz: négyes-ötös jegyekkel - mesélte Bogi, akit hamarosan Győrben is hallhatunk majd énekelni: fellép a nyárnyitón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!