Győr és környéke

2017.04.06. 12:01

A csengetésre nem reagált, szomszédai ételt vittek Tarsoly Csabának

Hiába a százmilliárdos csalás vádja, nagyon jó viszonyban van a szomszédaival a budai villájában házi őrizetbe került volt Quaestor-cégvezér, Tarsoly Csaba - írja a Bors.

Nem reagált a csengetésre Tarsoly Csaba, akinek a II. kerületi Üdülő utcában található luxusvillájánál jártak a Bors munkatársai. A milliárdos csalással vádolt Tarsolynak ugyanis két év után megszűnt az előzetes letartóztatása, így házi őrizetbe került. A Fővárosi Ítélőtábla döntését azzal indokolta, hogy a vádlott szoros családi kötelékekkel rendelkezik (Tarsoly nős, és három gyereke van), illetve idősebb, rendszeres törődést igénylő szülei vannak. Emiatt a lakhelyéhez fokozottan kötődik, így nincs veszélye a szökésnek vagy elrejtőzésnek.

sendes budai utcában található az impozáns villa. Ez Tarsoly Csaba otthona és egyben börtöne. Fotó: Bors

Csendes budai utcában található az impozáns villa. Ez Tarsoly Csaba otthona és egyben börtöne. Fotó: Bors

A Bors ottjártakor Tarsoly villájával szembeni házban éppen nagy kerti, családi összejövetel zajlott. Több autóval érkeztek idősebb és fiatalabb rokonok, akik gyanúsan méregették munkatársaikat, és nyilatkozni se akartak. Amikor visszafordulva újra elhajtottal a Tarsoly-villa előtt, azt látták, hogy a szemközti házból egy idősebb férfi kezében egy kék, étel- és italhordozásra használható hűtőtáskával a kezében mosolyogva integet családjának, majd sietve bemegy Tarsoly házába - olvasható a cikkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!