Győr és környéke

2018.04.20. 23:22

A bronzért szállhatnak harcba vasárnap a győri futsalosok - 5 gólos vereséget szenvedett a Rába ETO

A Rába ETO 6-1-re kikapott a Sporting CP csapatától az UEFA Futsal Kupa négyes döntőjének első napján. <br>A bronzmeccsen az FC Barcelonával mérkőzik meg a csapat.

A győriek jóvoltából először szerepel magyar együttes a sorozat négyes döntőjében.

    

A spanyol Javier Rodríguez irányította meglepetéscsapat bizonytalanul kezdett, a kétszeres ezüstérmes portugálok az első percben vezetést szereztek, a harmadikban pedig már két gólra nőtt az előnyük. A pontosabban és határozottabban futballozó Sporting a szünetig még háromszor talált a győriek kapujába, az ötödik gól üres kapura esett négy másodperccel a játékrész vége előtt.

    

A második félidőben kiegyenlítettebb volt a játék, a Sporting nem támadott akkora lendülettel, mint az első húsz percben, az ETO pedig többször jutott el lövésig és néhány ígéretes helyzetet is kialakított. A szépítő találatot Sáhó Kristóf szerezte a 35. percben. A végeredmény a 38. percben alakult ki Dieguinho találatával.

    

A döntőben a tavaly is finalista Sporting a késő esti spanyol elődöntő - a címvédő Inter Movistar és az FC Barcelona összecsapásának - győztesével mérkőzik vasárnap, míg a győriek ellenfele a vesztes lesz.


Eredmény (az európai szövetség honlapjáról):

Sporting CP (portugál)-Rába ETO 6-1 (5-0)

gólszerzők: Alex Merlim (1.), Cardinal (3., 11.), Cavinato (13.), Diogo (20.), Dieguinho (38.), illetve Sáhó (35.)


A másik elődöntőben:

Inter Movistar FS (spanyol)-FC Barcelona (spanyol) 2-1 (1-0)


A vasárnapi program:

bronzmérkőzés 17.00

döntő 20.00

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!