Győr és környéke

2019.01.25. 19:46

A 83-ason újabb súlyos baleset történt Győr környékén, a veszélyes, közismert kanyar közelében - fotók

Kamion és autó ütközött össze a 83-as főút szakaszán.

kisalfold.hu

20.55 - Megszűnt a forgalomkorlátozás a 83-as főúton


Ismét zavartalanul haladhat a forgalom Ménfőcsanak térségében.


20.01 - Súlyos sérüléseket szenvedett egy idős hölgy


A sérült egy idősebb hölgy, állapota nem életveszélyes, de súlyos töréseket szenvedett az alsó végtagjain, a combján és a bokáján - tudtuk meg prof. Oláh Attilától, a Petz-kórház orvos-igazgatójától.


19.33 - A rendőrök segítik a közlekedőket


Továbbra is rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom a baleset helyszínén.


19.26 - Felvételek a balesetről: nem sokon múlt a tragédia

 

Fotók: Mészáros Mátyás


19.11 - Megszűnt a teljes útzár


Olvasónk tudósítása szerint a baleset helyszínén elindult a váltakozó irányú forgalom a 83-as főúton.


19.04 - Üdítők borultak az útra


A sérültet a tűzoltók kiemelték, a mentők pedig bevitték a győri kórházba. A kamion üdítőitalokat szállított, a rakomány egy része az útra borult.


19.02 - 500 méterre ütköztek, egy másik veszélyes kanyarban


Olvasónk finomítja információinkat: elmondása szerint a péntek esti baleset nem a "halálkanyarban" történt, hanem ettől körülbelül 500 méterre, egy másik veszélyes kanyarban.  


18.53 - Kiszabadították a sérült embert


Összeütközött egy kamion és egy személygépkocsi a 83-as főút 64. kilométerénél, Győrhöz tartozó Ménfőcsanak közelében. A kamion az árokba hajtott, rakományának egy része leborult. A vezetője elhagyta a járművet, a személyautóba azonban beszorult egy ember.


Őt a műszaki mentést végző győri hivatásos és győrszemerei önkéntes tűzoltók szabadították ki, miután a mentők stabilizálták az állapotát. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől. 


18.48 - Teljes útzár 


Az elsődleges hírek szerint nem történt haláleset, egy sérültet látnak el a mentők. Olvasónk szerint teljes az útzár a 83-ason, Tényő felé lehet kerülni. A tűzoltók ezekben a pillanatokban vágják ki a sérült embert a kocsiból.

 

Fotó: Olvasó

Fotó: Olvasó

 

Péntek, 18.46 - Kamion és autó ütközött 


Valakik az autóba szorultak, a rendőrség is a helyszínen tudhat meg többet, a sokat emlegetett 60-as táblás kanyarban, Győrszemere és Győr-Ménfőcsanak között. Most kamion és autó ütközött össze a 83-as főút szakaszán, tavaly karácsonykor három fiatal hunyt el ebben a kanyarban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!