Győr és környéke

2019.08.08. 23:32

Mutatjuk, milyen forgalmi változásokra kell számítanunk a Barokk Esküvő idején Győrben

Öt helyi járat terelőútvonalon közlekedik a Barokk Esküvő idején péntektől vasárnapig.

kisalfold.hu

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy 2019. augusztus 9-én (pénteken) 20.00 és 23.00 óra között, valamint 10-én (szombaton) és 11-én (vasárnap) 19.00 és 23.00 óra között a 27. Barokk Esküvő rendezvény miatt teljes szélességében lezárják a Rába kettős hidat. A lezárás időtartama alatt az 1, 1A, 8, 11, 14 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.


Az 1-es és 1A jelzésű járatok Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) − Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek, nem érintik a "Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.


Marcalváros és Gyirmót irányába az 1 és 1A jelzésű járatok a Kossuth Lajos utca − Petőfi tér (nyugati oldal) – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a "Petőfi tér, zsinagóga" és a "Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak a Petőfi téren, a református templom mellett létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.


A 8-as jelzésű járatok Pinnyéd irányába a Zechmeister utca −Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a "Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.


Likócs irányába a 8-as jelzésű járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a "Petőfi tér, zsinagóga" és a "Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.


A 11-es jelzésű járatok Bácsa irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a "Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.


Marcalváros irányába a 11-es jelzésű járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a "Petőfi tér, zsinagóga" és a "Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.


A 14-es jelzésű járatok Sziget és Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a "Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.


Marcalváros irányába a 14-es jelzésű járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a "Petőfi tér, zsinagóga" és a "Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!