Győr és környéke

2019.06.03. 16:09

Fürdőbérleteket adott át Győr

11 olyan szervezet kapott bérletet, amelyek a nyugdíjasokat, a fogyatékkal élőket vagy nagycsaládosokat képviselik.

kisalfold.hu

A győri önkormányzat idén is 45 millió forintot biztosított összesen fürdőbérlet vásárlására. Borkai Zsolt polgármester ezeket hétfőn adta át 11 olyan szervezetnek, amelyek a nyugdíjasokat, a fogyatékkal élőket vagy nagycsaládosokat képviselik. A bérletek mindegyike napi kétszeri belépésre ad jogosultságot hétköznap, amelyhez egész évben térítésmentesen igénybe vehető öltözőszekrényeket is biztosít a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő. Teljes kihasználtság esetén a város támogatása egy év alatt több mint százezer fürdőbelépést tesz lehetővé.


A bérleteket az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület, a Bezerédj Nyugdíjas Kórus, a Camelot Mozgássérült Fiatalok Győri Egyesülete, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Idősek Klubjai, az Engel Tanonc Egyesület, az Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete, a Família Nagycsaládosok Egyesülete, a Győri Nemzeti Polgári Nyugdíjas Szövetség, a Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete, a Szent Anna Otthon és a Wass Albert Irodalmi és Polgári Klub vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!