Győr és környéke

2019.06.03. 22:44

Egy pannonhalmi polgárőr az autójával állta el a tolvajok útját

A fiatalok vascsöveket, marógépről leszerelt motort, egy fűnyírót és különböző alkatrészeket akartak lopni egy écsi telepről.

kisalfold.hu

Egy pannonhalmi polgárőr vasárnap 18 óra körül megzavart két férfit, akik egy écsi telephely kerítését kivágták, majd ott összekészítettek 29 darab 2 méter hosszúságú vascsövet, egy marógépről leszerelt motort, egy fűnyírót és különböző alkatrészeket, hogy azokat onnan később ellopják - olvasható a rendőrség honlapján hétfőn.

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

A polgárőr megjelenését észlelve az elkövetők egy személygépkocsival próbáltak meg távozni a helyszínről, azonban ő autójával eléjük állva megakadályozta, hogy kihajtsanak a földútról. Az időközben értesített körzeti megbízottak a 20 éves pannonhalmi és a 17 éves győri férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!