Győr és környéke

2019.05.02. 22:33

Pályázatot írtak ki ki idős emberek lakhatási körülményeinek javítására Győrben

A pályázat részleges átalakításra, illetve akadálymentesítéssel történő javításra vonatkozhat legfeljebb 600 ezer forint értékig.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) Nyugat-Dunántúli Régiója a győri önkormányzattal kötött szerződése alapján pályázatot ír ki idős emberek lakhatási körülményeinek javítására. A pályázat részleges átalakításra, illetve akadálymentesítéssel történő javításra vonatkozhat legfeljebb 600 ezer forint értékig. A kiírás összköltségvetése 8 millió forint, amelyet a győri önkormányzat biztosít. 


A pályázat benyújtásának módja: egy eredeti példány és egy másolat, elektronikusan kitöltve, postai úton, vagy személyesen a következő címre: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, 9021 Győr, Amade L. u. 1. A beadás határideje: május 23.


A pályázati adatlap és a beadás feltételeit tartalmazó útmutató a www.maltai.hu/idosbarat, valamint a www.gyor.hu oldalakról tölthetők le.


További információ a [email protected] e-mail-címen, illetve a 30/633-5286-os telefonszámon, vagy az MMSZ titkárságán, a 96/336-129-es számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!