Győr és környéke

2019.05.31. 11:56

Összeverekedett két férfi az utcán Győrben, szolgálaton kívüli rendőr választotta szét őket

A dulakodás közben az egyik férfi kést is előrántott.

kisalfold.hu

A rendőrségre bejelentés érkezett csütörtök délután arról, hogy két férfi – akik közül az egyiknek kés volt a kezében – összeverekedett a nyílt utcán, Győrben. A helyszínre érkező rendőröket egy szolgálaton kívüli kollégájuk fogadta, aki miután látta a dulakodást, azonnal odament a verekedőkhöz és szétválasztotta őket.

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

Az intézkedők a kést lefoglalták, mindkét férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították őket. A nyomozók az 51 éves S. Lászlót garázdaság vétsége, míg a 61 éves Sz. Zoltán Andrást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. S. László kihallgatásán elmondta, hogy előzetes szóváltást követően ismerőse kést rántott, ezért ő megijedt és elfutott, majd amikor a kést szorongató Sz. Zoltán András utolérte, el kezdtek el dulakodni egymással - tájékoztatott honlapján a rendőrség csütörtökön.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!