Győr és környéke

2019.05.06. 21:19

Két autó koccant a Metro-csomópontnál egy harmadik sofőr figyelmetlensége miatt - videó

Egy autós meggondolatlanul hajtott be a turbókörforgalomba, fékezésre kényszerítve a felvételt készítő sofőrt. A kamerást követő autó már nem tudott időben megállni.

kisalfold.hu


˝Itt egy tipikus példáját láthatjuk a forgalomban tanúsított magas fokú nemtörődömségnek. Az eset a 83-as úton lévő turbókörforgalomban történt. A felvételt készítő autós még szerencsére időben észrevette a Győr felől érkező, kifejezetten hanyag autóst, aki gondolkodás nélkül hajtott bele a körforgalomba, a felvételt készítő autóst fékezésre kényszerítve. Ezek után a kamerást követő autós már nem tudott időben megállni, és belekoccant az előtte lévő autóba. Itt azonban még nincs vége. A meggondolatlan autós, aki miatt fékeznie kellett annak, akinek elsőbbsége volt, a koccanás után ugyan megállt, de csak nézett egyet, aztán elhajtva kvázi cserben hagyta az ő figyelmetlensége miatt összekoccant két autóst.˝

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!