Győr és környéke

2019.05.13. 16:06

Ismét földi szúnyoggyérítés lesz Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, május 16-án, csütörtökön és május 17-én, pénteken az alkonyati órákban kerül rá sor.

kisalfold.hu

A Győr-Szol Zrt. ismét földi melegködös kémiai eljárással végez szúnyoggyérítést Győr területén.


Amennyiben az időjárási körülmények engedik, május 16-án, csütörtökön és május 17-én, pénteken az alkonyati órákban az erre alkalmas berendezés földi melegködös szúnyoggyérítést végez Győr különböző pontjain. A gyérítés a korábbiakhoz hasonlóan a Dózsa rakpartot, a Rába-partot, a Püspökerdőt, Sárást, a bácsai csatorna környékét, Győrszentiván Kertvárost, a likócsi töltés területét, a Jedlik hídtól az Aqua Sportközpontig húzódó terület egyes részeit és az Aranypart I. és II.-t érinti. Elsősorban a vizes élőhelyek közelében, valamint az erdősávokban, bokros-fás területeken kerül sor földi melegködös kémiai gyérítésre, összességében közel 900 hektáron.


Ha az időjárás nem teszi lehetővé a beavatkozás elvégzését, akkor később ismét megkísérlik a gyérítés. A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!