Győr és környéke

2019.05.02. 15:18

Forgalomból kivont autóval, jogsi nélkül fának ütközött, majd továbbhajtott egy sofőr Győrben

A baleset szerdán történt, aznap további három sofőrt állítottak elő a megyében a rendőrök, mind a négy férfinél ittas vezetés a gyanú.

kisalfold.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre május 1-jén 6 óra 20 perckor arról, hogy Győrben, a Mónus Illés úton baleset történt. Egy 24 éves fiatal férfi közlekedett a Zrínyi út felől a Nádor utca irányába, amikor jobbra kanyarodása során egy fának ütközött, majd a helyszínről továbbhajtott. A kiérkező egyenruhások - bejelentést követően - rövid időn belül ellenőrizték a 24 éves sofőrt és megállapították, hogy a személygépkocsit a forgalomból kivonták, illetve a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Fotók: rendőrség


Aznap a rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzés során intézkedtek Győrben, 12 óra 20 perckor, a Mester úton egy tehergépkocsi 34 éves sofőrjével, a Köztelek úton 15 óra 20 perckor egy 29 éves segédmotoros-kerékpárossal, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezett, illetve egy 31 éves személygépkocsi vezetőjével 14 óra 32 perckor, Mosonmagyaróváron, az Ostermayer utcában, aki egy álló autónak ütközve okozott balesetet.


Az igazoltatások során, minden esetben alkoholtesztert is alkalmaztak a járművezetőkkel szemben, ami mind a négy férfinál pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a sofőröket elfogták és őket - további mintavételre - az illetékes rendőrkapitányságra előállították, ahol velük szemben büntetőeljárást indítottak - olvasható a rendőrség honlapján csütörtökön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!