Győr és környéke

2019.04.25. 14:17

Színes programok a győri Jurista Kupán

Az országos sportrendezvényen röplabdában, sárkányhajóban, kosárlabdában és labdarúgásban mérik össze tudásukat a joghallgató indulók

Kisalföld napilap

A győri Széchenyi István Egyetem, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar és a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata szervezésében április 26. és 28. között rendezik meg a Jurista Kupát.


Az országos sportrendezvényen röplabdában, sárkányhajóban, kosárlabdában és labdarúgásban mérik össze tudásukat a joghallgató indulók. Az eseményen hazánk mind a nyolc jogi kara képviselteti magát a versenyzőkön kívül nagyszámú szurkolótáborral is.


A szervezők a Kisalföldet arról tájékoztatták, hogy sokféle nappali programmal készülnek a rendezvényre. Az Arsboni és az Európai Joghallgatók Szövetsége szakmai előadásaira is sor kerül. Lesz perszimuláció, amely a Trónok harca című sorozatból ismert Tyrion perét bújtatja majd új köntösbe.


A résztvevők ezek mellett jogász slam poetryn és városi körsétán is részt vehetnek. Esténként koncertek szórakoztatják a fiatalokat: fellép az UFO, a Fiesta zenekarból Csordás Tibi, a Szeresd a Trashem Bébi és Metzker Viktória.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!