Győr és környéke

2018.12.12. 17:22

Ajándékokat gyűjtöttek az önkormányzat dolgozói Győrben

Akárcsak tavaly, a győri önkormányzat karácsonyra idén is adományokat gyűjtött bölcsődés és óvodás korú, szociálisan rászoruló gyermekeknek.

kisalfold.hu

Az önkormányzati intézmények, cégek és a hivatal dolgozóinak jóvoltából összegyűlt játékokat és édességeket szerdán adták át a jelképesen a városházán.


Borkai Zsolt az átadáson elmondta, hogy büszke az önkormányzat munkatársaira. "Az évekkel ezelőtt elkezdett akció mára hagyománnyá vált – fogalmazott a polgármester. – Jó látni, hogy mindenki segíteni akar, évről évre nagy siker a kezdeményezés."


Borkai Zsolt arról is szólt, hogy az ajándékok a legjobb kezekbe kerülnek, mert a meglepetéscsomagokkal szegény sorsú gyermekek karácsonyát varázsolják szebbé. Végeredményben mintegy 70 rászoruló gyermek részesült az önkormányzat jótékonysági akciójának adományaiból, amelyeket négy bölcsődei központba és három óvodába juttattak el az önkormányzat munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!