Győr és környéke

2018.11.25. 09:27

Kitartás és kemény munka vezet Győrtől a New York-i kifutókig - Videó

A győri szupermodell arról mesél, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie munkája során, és miért nehéz párt találnia.

Az On The Spot OFFLINE websorozatának harmadik epizódjában Axente Vanessa, a világhírű magyar szupermodell őszintén beszél arról, mennyi elszántság, kitartás és kemény munka vezet Győrtől a New York-i kifutókig.

 


Vanessa 2009-ben szerződött az Attractive Modellügynökséghez, és elkezdődött modellkarrierje.

2010 nyarát Tokióban töltötte, ahol a Chanel kifutóján vonult, majd 2011-ben Szingapúrban dolgozott, ahonnan a Harper’s Bazaar címlapjával tért haza. Ezt követően kötött szerződést a párizsi VIVA Model Managementtel, majd a New York-i DNA Models-szel - idezte fel a szupermodell karrierjének indulását és további állomásait a femina.hu.


2012 februárjában robbant be a show exkluzív modelljeként a Prada őszi-téli divatbemutatóján, amit ráadásul ő nyithatott meg.


2013-ban újra a Prada exkluzív modellje és kampánysztárja lett, emellett először szerepelt a New York-i divathéten, aminek köszönhetően rögtön a Calvin Klein kampányaiban és az amerikai Vogue divatanyagában találta magát. 


2014-ben öt Vogue-címlapot zsebelt be, köztük a legendás amerikai és olasz szeptemberi számot. Ebben az évben a Chanel sminktermékeinek kampányarcává is vált, valamint a Calvin Klein Endless Euphoria illatának nagykövete lett.

Vanessa eddig összesen 12 Chanel- és 8 Calvin Klein-kampányt tudhat a magáénak.


Innentől kezdve folyamatosan újabb és újabb felkéréseket kapott. Ezután rögtön Párizsban a Céline és a Valentino show nyitó modelljeként láthatta a közönség, később pedig többek között a Givenchy, a Dior és az Yves Saint Laurent márka is felkérte.


2015-ben összesen tíz divatanyaga jelent meg a világ legjelentősebb divatmagazinjában, az amerikai Vogue-ban, tavaly pedig 11. alkalommal szerepelt a Vogue címlapján, illetve ötödjére a Prada kampányaiban. A karrierje egyre inkább csak felfelé ível

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!