Győr és környéke

2018.11.06. 13:31

A győri vállalkozásokhoz jönnek a jövő technológiai csütörtökön

Hogyan lásson neki egy kkv a digitalizációnak? Mi az az ipar 4.0? Mennyibe kerül és mikor térül meg a digitalizációs befektetés? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ a GyártásTrend Magazin ingyenes konferenciája november 8-án az ETO Park Hotelban.

kisalfold.hu

Világszerte célja az ipari szereplőknek a gyártás digitalizálása, aki nem veszi fel a tempót, versenyhátrányba kerülhet. A GyártásTrend Magazin és kiadójának, a PPH Média háromállomásos roadshow-ja Győrbe érkezik, a konferencia célja, hogy megmutassa, elindulni nem csak óriásberuházásokkal lehet. 


Ingyenes program


A november 8-i programon a résztvevőknek lépésről lépésre mutatják be a digitalizációs állomásokat, tekintettel arra, hogy egészen más lehetőségeket rejt magában az ipar 4.0 egy hatalmas tőkeerővel rendelkező multi és egy magyar kkv számára.


Az ipar 4.0 bevezetése nem elérhetetlen, elemeiből kell fokozatosan építkeznie egy vállalkozásnak. A roadshow arra vállalkozik, hogy közelebb hozza a résztvevőkhöz azon technológiákat, amelyek alkalmazása mindenki számára adott. Megmutatja a lehetőségeket, hogy minden szereplő maga dönthesse el, melyik a leginkább beilleszthető a gyártási folyamatába, cégkultúrájába.


Gépi tanulás


Az egynapos rendezvényen többek között szó lesz arról, hogyan kell nekilátni egy digitalizációs roadmapnek, milyen támogatások érhetőek el a fejlesztések megvalósítása érdekében. Szakemberek bemutatják a gyártásoptimalizálását segítő termelés-végrehajtási rendszer konkrét előnyeit, a gépi tanulás jelenleg nyújtotta lehetőségeit. 


Esettanulmányokból kiderül, mikor melyik robotikai megoldás éri meg jobban, és mikor melyikben lehet és érdemes gondolkodni a befektetés mértékétől a megtérülésig. Nem mehetünk el a digitalizáció előnye, a big data tematikája mellett sem, az adat-gyűjtésről és felhasználásáról egy kerekasztalban beszélgetnek majd a téma szakértői. 


Érdemi párbeszéd


A programmal párhuzamosan előre megszervezett rapid randik keretében tehetik fel a résztvevők szakmai kérdéseiket a jelenlévőknek. Az egyeztetések célja, hogy már a helyszínen elindulhasson egy érdemi megbeszélés a folyamatok optimalizálásának lehetőségéről. 

A Factory Experince programját, a jelentkezés részleteit ide kattintva tekinthetik meg!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!