Győr és környéke

2018.10.14. 16:02

Három és fél év után 21 millióval olcsóbban eladó Győr egyik legismertebb, rózsaszín épülete!

A korábbi, 90 milliós ár helyett már csak 69 milliót kérnek a győri házért.

kisalfold.hu

Persze az is lehet, soha el sem kelt az ingatlan. Ezen ugyan csodálkoznánk. Hiszen a ház elképesztően izgalmas és nem mellesleg kiváló helyen található. Ön szívesen lakna vagy vállalkozna az ismert, "tornyos" épületben 2015. március 7-én már bemutattuk az eladásra szánt ingatlant. Most ismét belebotlottunk a lehetőségbe. Ráadásul a korábbi, 90 milliós ár helyett mára csak 69 milliót kérnek a házért!

 


"Győr történelmi belvárosában, forgalmas helyen, azonnal költözhetően eladó egy vállalkozásra cég-képviseletnek, irodaháznak, rendelőnek, iskolának, üzletháznak - kiválóan alkalmas, teljesen felújított, cirkó gázfűtéses épület, melynek földszintjén egy utcai bejárattal rendelkező üzlethelyiség, előszoba, szoba, fél szoba, fürdőszoba-WC az emeleten pedig közlekedő, 3 szoba és egy fürdőszoba-WC lett kialakítva. A 300 m2-es telken 4 autóbeálló is kialakítható."

 


Ha üzenhetne a jelenlegi tulajdonosnak, vagy akár a városvezetésnek, Ön mit javasolna? Mi állna legjobban és mi térülne meg leginkább a rózsaszín szépség kapcsán?


További képek és adatok az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!