Győr és környéke

2018.09.05. 21:11

Tűz Győrben a Petz kórház raktárában: egy hűtőszekrény gyulladt ki - fotók

Az E épület földszintjén lévő szövetbank egyik hűtőszekrénye gyulladt ki. A lángokat gyorsan eloltották.

kisalfold.hu

19.40 - Az E épület földszintjén lévő szövetbank egyik hűtőszekrénye gyulladt ki szerda este a győri Petz-kórházban, s mivel a lángokat gyorsan megfékezték a győri tűzoltók, ezért itt valóban igaz volt a mondás, hogy "nagyobb volt a füstje..."


A kár tehát nem nagy, de a füstöt az első emeletről ki kellett szellőztetni - ezen a szárnyon működik a krónikus belosztály, ahol nagyrészt idős fekvőbetegeket ápolnak, így az ő esetleges kimenekítésük már nagyobb feladat lett volna. Szerencsére erre nem volt szükség, senki nem is sérült meg.


Dr. Tamás László János főigazgató kérdésünkre elmondta, az anyagi kár nem jelentős, a szövetbanknak a raktárrészében történt a zárlat és a tűz,s a lángokat olyan gyorsan megfékezték, hogy még a hűtőláda tartalma sem olvadt ki.

Korábban

Tűz keletkezett a győri Petz Aladár Kórház egyik földszinti raktárában. A város hivatásos tűzoltói nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, ahol gyorsan elfojtották a lángokat. Az emeletre áramlott füst miatt a tűzzel érintett épületrészben elzárkóztatást rendeltek el és csak a látogatóknak, valamint a járóképes betegeknek kellett elhagyniuk a folyosót - közölte a katasztrófavédelem szerdán délután.

Tűz Győrben a Petz kórház raktárában - olvasónk fotói


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!