Győr és környéke

2018.07.11. 20:20

Sárgán villogó lámpák a Szigethy úton Győrben - még várat magára a megoldás a Nagy Imre útnál

Győr egyik közlekedési ütőerén, a Szigethy Attila úton két kereszteződésben is sárgán villogott a lámpa hét elején. A Bartók Béla úti csomópontban megoldódott a probléma, a Nagy Imre úti kereszteződésben azonban továbbra is szokásosnál jobban kell figyelnünk.

Szeghalmi Balázs

"Hétfőn reggel bontottuk fel az útburkolatot, még aznap javítottuk a csőtörést" - kezdte érdeklődésünkre Tóth László, a Pannon-Víz diszpécserszolgálatának vezetője. A Nagy Imre úti csomópontban az úttest helyreállításához azonban több idő kell.


Erős betonalap


"Nem csak aszfaltszőnyegről van szó, erős betonalap kell, a szigorú technológiai előírásokat szükséges betartani. Az útépítő cég ezen a héten be fogja fejezni a munkát" - hangsúlyozta Tóth László. Az említett csomópont biztonságosan járható, de mindenképp vezessenek óvatosan itt!


Elégett panel


A csőtöréstől függetlenül másfél napig sárgán villogott a jelzőlámpa a Szigethy Attila és Bartók Béla úti kereszteződésben is. "Esett a rendszer feszültsége, a lámpa egyik panelja elégett. A hibás elemet cseréltük, a jelzőlámpa kedd délután 17 óra óta újra működik" - mondta Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!