Győr és környéke

2018.03.12. 01:01

Találja meg a párját...

...küldje padlóra az újság árát!

kisalfold.hu

Amennyiben Ön Kisalföld-előfizető, ajánljon nekünk egy új előfizetőt, és fizessenek mindketten évi 9660 Ft-tal kevesebbet a Kisalföldért. Így az Önök havi előfizetési díja 3395 Ft helyett 2590 Ft.


Ha Ön nem Kisalföld-előfizető, de szeretne részt venni ebben az akcióban, annak sincsen akadálya. Ajánlatunk két új előfizető esetén is érvényes!


Az akcióban „párként" részt vehet:

 • régi előfizető+ új előfizető
 • két új előfizető
 • de mindkét esetben igaz az, hogy a párból az egyiküknek mindenképp új előfizetőnek kell lenni. Az új előfizető kritériuma még, hogy az elmúlt 3 hónapban nem volt a nevén Kisalföld előfizetés. 

  *A kedvezmény más előfizetési akcióval nem összevonható!

   

   Töltse ki az űrlapot és küldje el megrendelését:


  Megrendelését telefonon sajnos nem tudjuk fogadni. A kedvezmény garantáltan egy évig, illetve addig érvényes, amíg mindkét fél előfizeti a Kisalföldet.


  Amennyiben Ön már előfizető, a kedvezményes, 2590 Ft-os előfizetési díjat a jelenleg kifizetett előfizetési időszaka után érvényesítheti. Régi előfizetőink közül azokra érvényes ez az ajánlat, aki jelenleg hűségáras előfizetőnk, azaz havi 3.395 Ft az előfizetési díja.


  A kedvezményes ár csak abban az esetben érvényesíthető, ha legalább az egyik igénylő új előfizető.


  Ajánlatunk két új előfizetés megkötése esetén is érvényes. Új előfizetőnek az számít, akinek 2018. január, február, március hónapban nem volt a nevén Kisalföld előfizetés.


  A kedvezményes új előfizetés 2018.04.03-tól indul. Ára: 2.590 Ft/hó.


   

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!