Győr és környéke

2018.03.22. 09:15

Nagy baleset Győrben: 6 autó ütközött a Fehérvári úton - újabb fotók

Az ütközés pillanatáról is felvételt kaptunk egy olvasónktól. A balesetnek sérültje is van, a teherautóba pedig beszorult egy ember.

kisalfold.hu

11.50 - Hat jármű ütközött a Fehérvári úton


A rendőrség tájékoztatása szerint egyelőre tisztázatlan okból tehergépkocsi, autóbusz és négy személyautó ütközött reggel 7 óra körül Győrben, a Fehérvári úton.


A balesetben egy könnyebb személyi sérülés történt, a tehergépkocsi beszorult vezetőjét pedig a győri tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.


Információnk szerint a távolsági buszon hatvanöten utaztak, de közülük senki sem sérült meg. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


10.44 - Olvasónktól felvételt kaptunk az ütközés pillanatáról: 

 

A felvételen az ütközés pillanata. Fotó: Blasek Tamás

A felvételen az ütközés pillanata. Fotó: Blasek Tamás9.30 - Újabb fotók a balesetről

 

Fotók: Bertleff András8.35 - Információink szerint a távolsági buszon 65-en utaztak, közülük nem sérült meg senki.

Fotó: Olvasó

Fotó: Olvasó, Gábor Olivér 

8.30 - Olvasónk fotói a balesetről

Nagy baleset Győrben a Fehérvári úti felüljárón - Négy jármű ütközött

8.15 - Egy teherautó, egy autóbusz, egy furgon és egy személyautó ütközött össze Győrben, a Fehérvári úton - közölte a katasztrófavédelem csütörtökön. A balesetben további két gépjármű is érintett, amelyek kisebb mértékben károsodtak. A személyautóban egy ember könnyebben megsérült, a teherautóba pedig egy ember beszorult, akit a győri hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki. A baleset két forgalmi sávot érint, a közlekedés egy sávon halad.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!