Győr és környéke

2018.02.05. 12:54

Autó csúszott az iparcsatorna vízébe Győrben - segélykiáltásokat hallottak a horgászok

Kiemelték a járművet, egy Daewoo Matizt a vízből. Az autóban a sofőr, egy 87 éves győri férfi holttestét találták.

kisalfold.hu

13.55 -  Egy 87 éves győri férfi vezette az autót, az ő holttestét találták meg a járműben. Az autót kiemelték a vízből - jelentette kollégánk.

Fotók: Béres Márton


A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a Kandó Kálmán utca közelében csúszott az iparcsatornába a kocsi. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik miután a speciális mentők búvárai megkötötték, daru csörlőjének segítségével a partra vontatták a járművet. Az autóban egy ember tartózkodott, aki a mentők megállapítása szerint életét vesztette.


13.33 - Ezekben a percekben emelik ki az autót a vízből. Egy Daewoo Matiz süllyedt el. 


A sajtót, így kollégánkat sem engedik közelebb a helyszínhez. Ahol végül megtalálták az autót, ott a víz 3-4 méter mély lehet.


12.53 - Búvárok segítségére lesz szükség, hogy megtalálják az elmerült autót. A helyszínen vannak a speciális mentők is, ők is indulnak a keresésre - jelentette munkatársunk.


11.54 - Autó csúszott az Iparcsatorna vízébe a Kandó Kálmán utca környékén hétfőn.


Kollégánk helyszíni tudósítása szerint a szemtanúk azt nem látták, hogyan csúszott az iparcsatornába a jármű, egy szürke autót láttak sodródni a vízben. A horgászok egy férfi segítségkiáltását hallották a merülő autóból.

Autó csúszott a győri iparcsatornába. Fotók: Béres Márton


A rendőrség, tűzoltók, mentők a helyszínen, mindenki készültségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!