Győr és környéke

2017.12.26. 10:53

Szigetelni tudja végre a beázó tetőt

Ollé Gábor és családjának sorsa két éve fordult rossz irányba. Egy tűzben mindenük odalett.

Mint mondta a családfő, aki egy helyi gyárban dolgozik raktárosként, ekkor tűz ütött ki a házukban és mindenük odalett.  


„Biztosításunk szerencsére volt, de nem fedezte a teljes rendbetételt. Amit tudunk, azóta megcsináljuk önerőből" – folytatta Gábor. Hozzátette: nagyon nehéz két fogyatékos fia mellett egyedül. „Feleségem intézetben van hatodik éve, édesanyám segít, ahogyan tud" – emelte ki a férfi, aki szerint a téli tüzelő beszerzése, illetve a tartozások rendezése jelent napi problémát.  A Jóakarat hídja a Kisalföld olvasóinak segítségével 150 ezer forinttal támogatta a családot. 

 


Gábor elmondta, hogy ebből a tetőt szigetelik, ami minden egyes esőzéskor beázik az egyik szoba felett, továbbá télire vásárolnak tüzelőt.

Ha támogatást adna vagy kérne 


A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat  átutalással, a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámon, illetve az ügyfélszolgálati irodáinkban kihelyezett sárga postai csekkeken is eljuttathatják hozzánk. Az alapítvány segít- ségét kérő olvasók jelentkezését a Kisalföld-szerkesztőség, 

9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az [email protected] e-mail-címre várjuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!