Győr és környéke

2017.06.30. 21:01

Visszatértek a trükkös csatornatisztítók - 10 perces munkáért 150 ezret kértek Győrben

A héten újra felbukkantak Győrben a trükkös csatorna tisztítók. Győr-Révfalú egyik intézményében jelentkeztek, felajánlva, hogy megtisztítják a csatornát.

kisalfold.hu

A társaság ezúttal is fedőtörténettel vezette félre az alkalmazottakat és aláíratta a  megrendelőt. Ezután a néhány perces munkáért a tisztességes ár 8-10 szeresét kérték el és 150 ezer forintos átutalásos számlát állítottak ki. A rendőrség a csalók nyomába eredt.


Mindenki jól gondolja meg, kit enged be a rábízott telephelyre és milyen megrendelőt ír alá! Közterületi csatornák tisztításáért pedig senkinek ne fizessenek! Szól a Pannon-Víz jó tanácsa. A legfrissebb trükkjük, hogy mindannyian formaruhában vannak, jegyzőkönyvet, hamisított igazolványt és megbízólevelet is visznek magukkal.


Jó tudni!


Közterületi víznyelők, csatornák és aknák tisztításáért soha senki nem kérhet pénzt. Ezt a vízmű dolgozói ingyenesen, Pannon-Víz-logós, sötétzöld egyenruhában végzik. Ha valaki víznyelő vagy csatornadugulást szeretne bejelenteni, akkor a 06 80 20 40 86 telefonszámon éjjel-nappal megteheti. A saját ingatlanjába, lakásába, bérleményébe pedig mindenki jól gondolja meg, hogy kit enged be!


Hibabejelentésnél, csatornadugulásnál az "igazi csatornatisztítók" hívásra érkeznek, mindig a bejelentőt keresik, név és telefonszám alapján. Legyenek óvatosak, ne váljanak csalók áldozatává!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!