Győr és környéke

2017.06.03. 15:02

A győri Tescónál ismét káoszt hozott az ünnepek előtti szombat

A kihajtás okozott gondot. Akár egy órát is vesztegelhettek ott autók.

Somodi Géza

Ahogy az ünnepek környékén szokásos, ma (szombat) is megtelt a győri nagy Tesco parkolója. A kihajtás okozott gondot. Akár egy órát is vesztegelhettek ott autók.

 

A győri Tescónál ismét káoszt hozott az ünnepek előtti szombatA tumultus oka az, hogy a többség a 83-as főútra Ménfőcsanak felé akar kikanyarodni. Az odavezető egy sáv viszont megtelik a parkoló és a főút között. Így még azok sem tudják elhagyni a parkolót, akik a város felé szeretnének menni, noha az ő két sávjuk szabad. Valószínű,  a megoldás az lenne, ha Csanak felé lenne két sáv, a város felé pedig egy. Gondolom ezt kocsiszámlálással alá lehet támasztani. Érdemes lesz megkérdezni az illetékeseket is, terveznek-e valami megoldást. Már csak azért is, mert aki nem bírta a gyűrődést a sor végén, keresett megoldást. Már amennyire megoldásnak lehet nevezni, hogy feldobattak a járdára a buszmegállónál és a Decathlon felé vezető gyalogúton távoztak.

 

A győri Tescónál ismét káoszt hozott az ünnepek előtti szombatA sportáruháznál aztán szembesülhettek vele, hogy újabb járdaszegélyeket kellett megugraniuk, fel és le. Koppantak is a kipufogók. Valami európai megoldás kellene.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!