Győr és környéke

2017.05.21. 17:20

Szerdán ne megszokásból induljon a buszra Győrben

Az EYOF-ra érkező olimpiai láng fogadása miatt változik néhány busz útvonala.

Az olimpiai láng fogadása miatti ünnepi rendezvény miatt  2017. május 24-én (szerdán) 17.30 – 21.00 óra között  lezárásra kerül a Szent István út a Baross Gábor híd és az Aradi vértanúk útja közötti szakaszon, ezért az alábbi forgalmi változásokra kerül sor Győr helyi és helyközi autóbusz-közlekedésben - írta közleményében az ÉNYKK Zrt..


Az alábbi változásokra kell készüni szerda délután:


A nyugat felé és felől közlekedő helyközi (regionális és országos) autóbuszjáratok a Baross Gábor híd helyett a 821-es úti felüljárón közlekednek, ezért nem érintik a Győr, Eötvös park megállóhelyet.


A Révai Miklós utca és a Jókai utca felől érkező, a Baross Gábor híd illetve az Iparkamara felé közlekedő 1, 1A, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 11A, 12, 14, 17, 17B, 19, 21B, 22, 22B, 30, 30A, 30B, 31 jelzésű  helyi autóbuszjáratok a Városháza illetve a Honvéd liget megállóhelyet követően az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca – Szent István út útvonalon kerülik ki a lezárt útszakaszt, megállóhelyeik változatlanok, azonban menetidejük 2-3 perccel nő.


A Széchenyi István Egyetemtől 17.15 és 17.30 órakor induló, menetrend szerint a Baross Gábor híd, belvárosi hídfőig közlekedő CITY jelzésű járatok csak a Honvéd ligetig közlekednek.


Az 1, 1A jelzésű helyi autóbuszjáratok Újváros felé az Eszperantó út, autóbusz-állomás megállóhelyet követően az Eszperantó út – Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, azonban menetidejük 2-3 perccel nő.


A 7-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Virágpiac felé a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet követően a Bartók Béla út – Eszperantó út – Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, azonban menetidejük 2-3 perccel nő.


A 11-es jelzésű helyi autóbuszjáratok Bácsa felé a Malom liget megállóhelyet követően a Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Szent István út, Iparkamara megállóhelyet, viszont megállnak a Révai Miklós utca megállóhely 07-es számú kocsiállásán.


A 14-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Liget utca felé a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyet követően a Szent István út – Gárdonyi Géza utca – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Szent István út, Iparkamara megállóhelyet, viszont megállnak a Révai Miklós utcamegállóhely 07-es számú kocsiállásán.


A 19-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Széchenyi István Egyetem felé a Malom liget megállóhelyet követően a Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeket, viszont megállnak a Révai Miklós utca megállóhely 06-os számú kocsiállásán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!