Győr és környéke

2017.05.08. 20:01

Első helyen végeztek a győri hivatásos tűzoltók

Május 6-án Pilisszentivánon rendezték meg a VII. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság, Töreki László emlékversenyének első fordulóját.

A Budapesti Tűzoltó Szövetség által megrendezett verseny célja, hogy az ország mentő tűzvédelmét alkotó szervezetek csapatai versenyszerű keretek között mérhessék össze felkészültségüket egy olyan versenyszámban, melynek hagyományai a hivatásos-, az önkéntes- és létesítményi tűzoltóságok, továbbá az önkéntes tűzoltó egyesületek tekintetében is azonosak.


A versenyre három – retro, avagy hőskor, modern, avagy korszerű és női – kategóriában lehetett nevezni.

A sikeres felkészülés eredményeképp a VII. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság pilisszentiváni első fordulóján „modern" kategóriában első helyezést értek el a győri hivatásos tűzoltók.

 A csapat tagjai: Kőváry Adrián tű. törzszászlós, Perge Tibor tű. őrmester, Strobl Gergely tű. főtörzsőrmester, Jursics András tű. őrmester, Boczor Martin tű. őrmester, Hegedüs Tamás tű. törzsőrmester, Mészáros Máté István tű. törzsőrmester és Bertalan Csaba tű. őrmester.


A kismotorfecskendő-szerelési bajnokság, azon felül, hogy kiváló megmérettetés a csapatok részére, egyben remek alkalom a hivatásos tűzoltók sportversenyére való felkészülésre is, hiszen az itt szerzett tapasztalatok a tűzoltó sportversenyen is kamatoztathatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!