Győr és környéke

2017.05.30. 12:20

Egy hűsítő fröccs vagy egy finom rozé? Felhőfotóival Borháló-borválogatást nyerhet!

Még 4 héten át tart felhős játékunk, hiszen rengeteg ajándék vár még arra, hogy az Önöké legyen. A héten a Borháló-Győr 5000 forintos borválogatása a tét.

Munkatársunktól

Sorra érkeztek a fotók a Kisalföld és a Frappé "Felhőgyárába". Még 4 ajándék vár kiosztásra. A héten a Borháló-Győr 5000 forintos borválogatása a tét.

Egy hűsítő fröccs vagy egy finom rozé? Felhőfotóival Borháló-borválogatást nyerhet! - GALÉRIA


A fotókat 9 héten át várjuk a  [email protected] címre. A tárgyba írják bele, hogy "Kisalföld fotópályázat". Fontos: nevezéseket csak névvel, e-mail címmel és telefonszámmal fogadjuk el.

Az első héten  Gyuricza Ferenc képét találtuk a kedvencünknek. Ő a Havanna vendéglő 5000 forintos étkezési utalványát nyerte. Zsűrink inkább az érzelmekre és a benyomásokra hagyatkozott.Orbán Attila a Mackó Kuckó 2 kilós Grizzly Burgerével birkózhatott meg, a 3. héten Vadász Gábor fotósorozatát találtuk a legjobbnak: azaz zsűrinkre ezek a képek tették a legnagyobb benyomást.


több mint 200 fotó érkezett a játékunk 4. hetében. Végül Beledi Márta fotósorozatát találtuk a hét legjobbjának. Fotóit és az összes beérkezett képet is megnézheti galériánkban.


A rengeteg beérkezett fotóból a héten Simon Linda fényképét találtuk a legjobbnak. Ő a Bedő Pékség 3000 forintos utalványát nyerte a Kenyerecske boltocskába.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!