Győr és környéke

2017.05.05. 10:37

Drámai fordulat a ménfőcsanaki robbanásnál: a fertődi halálos kerékpáros baleset áldozatának üzeme égett - újabb fotók

Úgy tudjuk, a biztonsági őr sérült meg.

kisalfold.hu


13.20 - Újabb fotók a robbanás helyszínéről

 

Robbanás és tűz Ménfőcsanakon - újabb fotók
10.05 - Drámai fordult a robbanás után


A helyszínen kiderült, hogy az a győrújbaráti vállalkozó bérelte az üzemet, aki a hétvégén fertődön egy kerékpáros versenyen vesztette életét. A lakatosként dolgozó vállalkozó üzeme már üresen állt.


Munkatársunk beszámolója szerint a helyszínre sietett a vállalkozó özvegye és testvére is.


10.00 - Munkatársunk helyszíni beszámolója szerint három tűzoltó autó és két mentő jelenleg is a helyszínen tartózkodik.A tüzet megfékezték. Az üzem romokban, jelenleg az életveszélyes vasszerkezetet bontják.

Az épülethez tartozott egy kisebb helyiség, amelyben egy biztonsági őr tartózkodott, ő sérült meg. Úgy tudjuk könnyebben. A mentők kórházba szállították.


A helyszínen egy vállalkozó megerősítette, gázpalackok robbantak fel.


Újabb fotók a helyszínről

 

Robbanás a koroncói úton - Fotó: H. Baranyai Edina

Robbanás történt egy lakatosüzemben Győrben, a Koroncói úton. A detonációtól az épület falainak egyharmada összedőlt - közölte péntek délelőtt a katasztrófavédelem.


A győri hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak az esethez, és riasztották a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is.


A robbanásban egy ember megsérült, a mentőszolgálat tájékoztatása szerint égési sérüléseket szenvedett. A tűzoltók az épületből öt, különféle ipari gázt tartalmazó palackot is kivittek, amelyeket nem ért közvetlen hőhatás.


Előzmények


Olvasóink tájékoztatása szerint tűzoltók vonultak péntek délelőtt a csanaki TSZ-majorhoz.


Olvasónk tájékoztatása szerint tűzoltók, mentők és rendőrök is a helyszínre érkeztek. Úgy tudjuk, robbanás is történt Ménfőcsanakon a Koroncói úton a majorban. Az egyik üzem égett le. 

Hatalmas füst a Ménfőcsanaki TSZ-majornál


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!