Győr és környéke

2017.04.17. 01:21

Kiabálással kezdődött, verekedésbe fulladt a húsvétvasárnap Nyúlon - fotók

Olvasónk tudósítása szerint a játszótéren fiatalok verekedtek össze, majd a gyermekeik segítségére rohanó szülők közt is heves vita kezdődött el.

"Húsvét vasárnap a késő délutáni órákban kiabálás hallatszott a nyúli játszótér irányából" - kezdte tudósítását olvasónk.

Fotó: Tudósító

"A korábban békésen beszélgető fiatalok közt veszekedés, kiabálás tört ki, mely később verekedésbe torkollott. A gyermekeik segítségére rohanó szülők közt is heves vita kezdődött el, melyet a helyi polgárőrség emberei sem tudtak csillapítani. Az elszabadult indulatok megfékezésére, rendőri beavatkozásra került sor.


A három autóval kivonuló rendfenntartó szerv intézkedése több órán át tartott. A sérültek ellátásához mentőt is kellett hívni" - írta a kisalfold.hu-nak olvasónk.


Az ügyben megkérdeztük a rendőrséget,  akiktől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy 2017. április 16-án

18 óra körüli időben Nyúlon, az Ady Parkban szóváltást követően egy férfi bántalmazott egy másikat. A helyszínre érkező járőrök elfogták és előállították a 35 éves helyi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben.


A sértett – az elsődleges megállapítások szerint - könnyű sérüléseket szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat

nyomozást az ügyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!