Győr és környéke

2017.03.21. 08:28

Késsel rabolt egy férfi Győrben - Felismeri? Fantomkép a rablóról

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi körülbelül 25 és 30 év közötti, 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, vékony arcú és barna szemű.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság indított nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes február 17-én 19 óra 30 perckor bement Győrben, egy Újvilág utcai üzlethelyiségbe és egy késnek látszó tárggyal a bevétel átadását követelte. A sértett ennek nem tett eleget, ezért a férfi magához vette pulton tárolt pénztárcáját és elfutott a helyszínről - közölte kedden a rendőrség a több mint egy hónappal ezelőtti rablás részleteit.


A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi körülbelül 25 és 30 év közötti, 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, vékony arcú és barna szemű. Az elkövetéskor fekete színű – felirat és minta nélküli – kapucnis pulóvert és bordó színű melegítőnadrágot viselt.


A feltételezett elkövetőről grafika készült.

 


A rendőrség kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!