Győr és környéke

2016.11.10. 09:23

Megszólalt a bőnyi rendőrgyilkos fia: Apámmal egy családtagja sem beszélhet

A rendőrgyilkossággal gyanúsított GY. I. fia szerint otromba dolog így be­rontani egy 76 éves ember és 73 éves felesége házába.

kisalfold.hu

"Egy elhibázott és otromba rendőri intézkedés vezetett a nyomozó halálához, és a mi családunkat ért traumához is" – vélekedik Győrkös Kolos, aki a Borsnak nyilatkozott. A bőnyi rendőrgyilkossággal gyanúsított Gy. I. fia szerdán a Borsnak azt mondta: érthetetlen számára, hogy a több mint húsz éve „na­gyító alatt" lévő édesapjánál miért pont most akartak házkutatást tartani.


– Sok kérdés felmerül, amelyekre egyelőre nem kapunk választ. Az apám világnézetével én nem tudok mit kezdeni. Azt viszont tudom, hogy nemcsak a rendőr családját, hanem a miénket is hatalmas trauma érte. Édesanyám az infarktusa után még most is kórházban van, hála istennek úgy tűnik, hogy hamarosan kiengedik. Az apám is majdnem belehalt a haslövésbe, vele még egyetlen családtag sem beszélhetett, amióta előzetes letartóztatásba helyezték - árulta el. Hozzátette: "Ez az egész borzalom egy szakszerűtlen rendőri beavatkozás eredménye. Otromba dolog így be­rontani egy 76 éves ember és 73 éves felesége házába. Még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán ki lőtt először. Amit pedig azóta a politika művel, azzal nem foglalkozom. Mindig is utáltam a politikát. Nekem most a családunkra, a négy gyermekemre kell koncentrálnom." 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!