Győr és környéke

2016.11.05. 17:12

Hamis rendszámmal autózott, ráadásul nem először

A győri rendőrök elfogtak egy férfit, aki lefoglalt és másik járműre kiadott forgalmi rendszámmal ellátott gépkocsival közlekedett. A Győri Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés és zártörés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 27 éves tápszentmiklósi férfi ellen.

kisalfold.hu

A győri járőrök a 82-es főűt Nyúl és Győr közötti szakaszán egy társaságra figyeltek fel, akik egy Opelt toltak az úton 2016. november 4-én a késő esti órákban. A rendőrök megálltak segíteni, azonban észrevették, hogy a gépkocsi első és hátsó forgalmi rendszáma nem egyezik meg. Megállapították, hogy egyik hatósági jelzés sem a kifogyott üzemanyag miatt tolt autóra lett kiadva. A 27 éves tápszentmiklósi lakos elismerte, hogy a jármú az övé, amire ő szerelte fel a kérdéses rendszámokat. Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.


A nyomozók megállapították, hogy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható sofőrt három nappal korábban szintén kihallgatták, mert akkor ugyanezzel a személyautóval, de egy harmadik hatósági jelzéssel közlekedett. Akkor a rendszámon kívül a gépkocsit is lefoglalták helybenhagyólag a rendőrök az otthonában, így azzal egyáltalán nem közlekedhetett volna.


A férfi kihallgatásakor beismerte a bűncselekmények elkövetését.

Címkék#rendőrség
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!